بيت الحب
بيت الحب

بيت الحب


 
الرئيسيةبوابه منزل الحبأحدث الصورالتسجيلدخول
» كتاب حيل سحريه على فراش الزوجيه ,تحميل كتاب حيل سحريه ,كتاب للمتزوجين فقطوصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالسبت ديسمبر 14, 2013 7:45 pmمن طرف » هل لبس الثياب السوداء، عند الحداد من السنةوصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالإثنين مارس 18, 2013 3:29 amمن طرف » سورة البقرة كاملة بصوت القارئ صلاح بو خاطر وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:14 amمن طرف » لا تصدقوا هذا الكلام كلام فى الحبوصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:10 amمن طرف » حصريا برنامج مراقبة المنازل والمكاتب ™ iSpy 4.1.7.0 وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:06 amمن طرف » مجموعة مميزة من الفرش للفوتوشوبوصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:05 amمن طرف » ساوثامبتون يخمد انتفاضة ليفربول ليعيد الأمان لآرسنالوصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:04 amمن طرف » وكيله: سانشيز لم يتفق مع الإنتروصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:02 amمن طرف » صور قطط اموراتوصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 5:00 amمن طرف » ليش السوداني ياخذ ثلاث حريموصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأحد مارس 17, 2013 4:59 amمن طرف

شاطر
 

 وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق اذهب الى الأسفل 
كاتب الموضوعرسالة
تاج النساء
Admin
Admin
تاج النساء

وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن 13328991787910
انثى عدد المساهمات : 853
السٌّمعَة : 2
دولتي : وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Egypt10
مزاجي : وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن 1332900043593
تاريخ التسجيل : 23/08/2011

وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Empty
مُساهمةموضوع: وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن   وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالأربعاء أبريل 25, 2012 9:37 pm

صوابع الجلاش بالمكسرات


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



المقادير:
1/2 كيلو باكيت جلاش- 250 سمنه سايحه- 150 مكسرات مشكله-200 جم شربات ثقيل بارد

الطريقه:
· اضيف 2 ملعقه شربات علي المكسرات حتي تتماسك سويا
· افرد الجلاش ثم اقطعه طوليا ل3 او4 شرائح حسب السمك المراد
· اخذ من كل مجموعه شرائح ورقتين فقط وادهنهم بالزبده ثم اضع المكسرات علي الطرف
· اقفل ورقه الجلاش علي الحشوه من جهه اليمين ثم من جهه اليسار ثم الفها رول واقطعها حسب السمك المراد
· اضعها في صينيه ثم ادهن ووجهها زبده
· تدخل الفرن علي درجه حراره 200 لمده 30 دقيقه
· تصفي من السمنه وتسقي بالشربات وتقدم وبالف هنا




تورتة الميل في

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


4 طبقات ميل فى جاهزة – باسترى كريم – سكر بودرة
الطريقة
نضع فى الطبق راقة ميل فى ثم نضع عليها طبقة باسترى ثم راقة ميل فى وهكزا 3 راقات
ثم نساوى الاطراف بالسكينة
ثم نكسر
الراقة الرابعه ونضع عليها باسترى كريم حوالى معلقتين كبار ونخلطهم كويس
وندهن بيهم جناب التورتة داير ما يدور ثم نضع شوية ميل فى مكسر ثم نرش الوش
كله بالسكر البودرة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


الكيكة الاسفنجية
المقدار دة يعمل صينيتين واحدة مقاس 24 وصينية مقاس 17
[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الاسبونج كيك
10 بيضات – 1 و 1/2 كوب سكر – م محسن دقيق كيك – 2 كوب الا 1/4 دقيق – 1/2 باكو بيكنج بودر – باكو فانيليا
الكيكة الاسفنجية بالشيكولاتة
10 بيضات – 1 و 1/2 كوب سكر – م محسن دقيق كيك – 1 و 1/2 كوب دقيق – 1/4 كوب كاكاو – 1/2 باكو بيكنج بودر – باكو فانيليا
الطريقة
نضع البيض
والسكر والفانيليا فى الخلاط على اول سرعه لحد ما السكر يدوب ثم نعلى
السرعه لحد ما العجينة ترتفع وتتقل ثم نطفى الخلاط ونضع البيكنج بودر على
الدقيق ونبتدى نضع الدقيق شوية شوية على العجينة ونقلب من تحت لفوق بالراحه
بمعلقة بلاستيك او خشب ثم ندهن الصينية بالذبدة ونضع العجينة وندخلها
الفرن فى الرف المتوسط على د 160 لمدة نص ساعه

ملحوظة
لازم يكون الفرن شغال قبل الخبز بنص ساعه
لازم يكون الخلاط ناشف تماما ومفهوش اى اثار للماء
لازم ماتفتحيش الفرن فى النص ساعه الاولى

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]




بسكوت السفويار ( صوابع الست )



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



( 5 بيضات – 3 صفار بيض – 150 ج سكر – فانيليا ) – (5 بياض بيض – 50 ج سكر )- 150 ج دقيق – 50 ج نشا
الطريقة
اضرب بالمضرب ال (5 بياض بيض – 50 ج سكر ) لحد ما يتكون المارينج
نضع فى الخلاط ال ( 5 بيضات – 3 صفار بيض – 150 ج سكر – فانيليا ) ونضربهم كويس جدا على السرعه الاولى لحد مايندمجوا ثم نطفى الخلاط
نضع النشا
على الدقيق ونضعهم بالراحه على الخليط اللى عملناه لحد ما يمتزجوا ثم نضع
الماريننج ونقلبهم مع بعض لحد ما يندمجوا ثم نتركهم يرتاحوا 10 د

ثم نضع
الخليط فى كيس وقمع سادة وننزله اصابع على صينية عليها ورقة ذبدة ثم اتركهم
يرتاحوا 10 د ثم ارشه كويس بالسكر البودرة ثم ادخله الفرن على 190 د لمدة
25



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]





كريمة المانجة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


200 ج باستلرى كريم –500 ج عصير مانجة – 500 ج مكعبات مانجة – 2 م ك جيلاتين
الطريقة
نذوب الجيلاتين على النار مع ربع كوب ماء
نضرب الباسترى كريم بالمضرب مع عصير المانجة ثم نضع الجيلاتين المذابة الساخنة ونخلطهم كويس




طريقة تركيب التورتة

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

نضع فى القالب راقة اسبونج ونسقيها كويس بعصير المانجة
ثم نرصص اصابع الست على جناب القالب ثم نضع طبقة كريمة مانجة وعلى الاطراف كويس علشان تلزق
ثم نضع مكعبات مانجة ونكرر العملية
مرتين ثم نضع التورتة تستريح فى الثلاجة لمدة ساعه ولما نطلعها نلف حواليها
بشريط حلو ونرش على الوش علبى الفاكهه جيلى ساخن للتلميع



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]

عجينة البتى شو
للاكلير والبروفيترول والشووالسانت بارى برست والسان لوران والبجعه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


نص كيلو ماء( 2 و 1/2 كوب ) –كوب الا ربع زيت - م ص ملح - 300 ج دقيق - 8 بيضات – 2 م ص سكر
الحشو:
كريم باتسير ( 400 ج كاستر بودر + كيلو ماء دافىء او حليب ونضربهم كويس بالمضرب )
كريمة فرش مضروبة ( كيلو فرش كريم + 80 ج سكر وينضربوا فى الخلاط)
الحشو بالشيكولاتة:الكيلو كريم باتسير + 200ج شيكولاتة سايحة
الفندان الابيض ( نضع قطعه الفندان فى كسرول على النار مع سنة ماء بسيطة )
الفندان الموكا ( نضع قطعه الفندان فى كسرول على النار مع سنة موكا)
الفندان الشيكولاتة ( نضع قطعه الفندان فى كسرول على النار مع شيكولاتة سايحة)

الطريقة
اضع الماء و الملح والسكر والزبدة
على النارعلى الهادى لحد ما الذبدة تسيح و لحد مايغلوا ثم اضع الدقيق
واتركهم شوية على النار علشان العجينة تستوى وبعدين اشيلها من الحلة واضعها
فى الخلاط وافضل مشغلاه علشان العجينة تبرد ثم نضع بيضة بيضة والخلاط شغال
ويكون بين كل بيضة وبيضة 2 دقيقة ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء نعمل
اصابع الاكلير فى الصينية. بعد ماندهنها بالذيت ونمسحها بورقة كلينكس
وندخله الفرن لمدة ساعه وربع على درجة 175

. بعد مايطلع ويبرد نحشية بالحشو ونضع على الوش فندان ابيض او بالشيكولاتة

اكلير بالفانيليا
كريم باسترى – فندام فانيليا – ديكور

اكلير موكا
كريم باسترى موكا – فندام موكا – ديكور
بعد مانعمل الكريم باسترى نذوب سنة نسكافيه مع معلقة ماء ونضعها عليه

اكلير بالشيكولاتة
كريم باسترى شيكولاتة – فندام شيكولاتة – ديكور
بعد مانعمل الكريم باسترى نضع عليه شيكولاتة خام سايحه على حمام مائى ونضعها عليه


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
اكلير بالفانيليا

[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


كريم باسترى – فندام فانيليا – ديكور



اكلير موكا


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



كريم باسترى موكا – فندام موكا – ديكور
بعد مانعمل الكريم باسترى نذوب سنة نسكافيه مع معلقة ماء ونضعها عليه


اكلير بالشيكولاتة


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]


كريم باسترى شيكولاتة – فندام شيكولاتة – ديكور
بعد مانعمل الكريم باسترى نضع عليه شيكولاتة خام سايحه على حمام مائى ونضعها عليه


البروفيترول


[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]



نفس عجينة الشو اللى كتبتها قبل كدة
ثم نضع العجينة فى كيس حلوانى ونبدء
نعمل وحدات البروفيترول على هيئة وردة فى الصينية بعد ماندهنها بالذيت
ونمسحها بورقة كلينكس وندخله الفرن .



[ندعوك للتسجيل في المنتدى أو التعريف بنفسك لمعاينة هذه الصورة]
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://peet.forumegypt.net
رحمة
ضيف جديد
رحمة

وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن 133289917755
عدد المساهمات : 35
السٌّمعَة : 0
دولتي : وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن 012
مزاجي : وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن 1332900183892
تاريخ التسجيل : 31/03/2012

وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Empty
مُساهمةموضوع: رد: وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن   وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن Emptyالخميس أبريل 26, 2012 1:42 am

تسلم الايادى ع الوصفات الجميلة
اجمل تحية
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 

وصفات الشيف حسن بالصور حلويات تجنن

استعرض الموضوع التالي استعرض الموضوع السابق الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1

 مواضيع مماثلة

-
» وصفات حلويات من حوريه المطبخ
» شاورما فراخ الشيف حسن
» حلويات رائعه بالصور
» حواوشي اسكندراني الشيف يسري
» كتاب حلويات فرنسيه ,طريقه عمل حلويات فرنسيه

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
بيت الحب :: الاسره والمجتمع :: مطبخنا :: شيف تليفزيون الحياه-

مواضيع ذات صلة